Ще кілька років тому українські бренди були дивиною, проте сьогодні їхня кількість значно зросла та продовжує збільшуватися. Адже товари вітчизняних виробників нічим не поступаються закордонним. Львівські бренди популяризують все українське, підтримують національні традиції, створюючи якісні, самобутні та унікальні речі.

еко подарунки від українського виробника

Кращі магазини подарунків у Львові

Правильно підібрані подарунки рідним, близьким та навіть незнайомим людям неабияк надихають, а також приносять багато приємних емоцій отримувачам. Однак дуже часто вибір презентів стає справжнім випробуванням і навіть завчасний пошук не розв’язує проблему. Що ж, пропонуємо рішення – топ 5 магазинів подарунків у Львові, які вже завоювали любов та довіру клієнтів:магазин оригінальних подарунків

  1. «Зробив Тато» – бренд якісних виробів з дерева. Його створили архітектори за освітою Марко Савицький та Марія Гром, які цінують практичність, надійність, оригінальний дизайн, екологічність та безпечність. Товари, які пропонує покупцям майстерня дерев'яних виробів ЗробивТато – це особливі речі, які зроблені з любов’ю та мають частинку душі майстрів. Натуральні матеріали гарантують їм міцність та довговічність. В каталозі zrobyvtato.com.ua можна знайти: дитячі іграшки для розвитку та творчості, новорічні прикраси, блокноти з дерев’яною обкладинкою, дерев’яні коробки, різноманітний декор тощо. У разі потреби досвідчені майстри зможуть втілити будь-яку вашу ідею в життя.
  2. «Клямра» – магазин креативних подарунків ручної роботи на всі випадки життя, де представлені вишукані шкіряні ремені, авторські пряжки, шкіряні гаманці, свічники, латунні настільні лампи, намистини з духом автентичності тощо. Це якісні та красиві речі, зроблені з душею. Кожен із виробів неповторний та має свій характер. Вироби мають національні українські та тематичні елементи, що робить їх особливими.
  3. «Dodo Socks» – місце, де можна придбати набори теплих шкарпеток, що зігріють та подарують комфорт. Декілька пар у подарунковій коробці стануть чудовим презентом для себе та близьких, які не люблять одноманітності.
  4. «Така Мака» – розробник та виробник настільних ігор для дітей та дорослих різного віку, продукція якого не має аналогів на сучасному ринку. В цьому онлайн-магазині подарунків можна купити дитячі та сімейні настільні ігри, пазли для дітей, ігрові набори для компаній.
  5. «On a tree» – магазин оригінальних подарунків, де можна придбати теплі та зручні різдвяні світшоти, стильні й вишукані прикраси, хатній декор, сумки з цікавими ілюстраціями на різні смаки та гаманці.

Інтернет-магазини подарунків у Львові вміють відчувати й задовольняти запити покупців та уже встигли заслужити повагу в Україні. Товарами брендів можна пишатися, адже вони завжди прагнуть вдосконалюватися, щоб прикрашати світ навколо.

магазин подарунків львів

Львівські подарункові магазини – чудова можливість придбати красиві та корисні презенти рідним і близьким

Кожен із представлених подарункових магазинів у Львові – самобутній та унікальний, а саме такі торгові марки дарують справжні емоції.

Якщо ви шукаєте презент, то саме тут зможете знайти цікаві варіанти. Підтримаймо українське, відродимо наші традиції та культуру разом! Розвиток наших брендів – це перемога українців, які рухають нашу країну вперед!