День народження – одне з найбільш очікуваних і улюблених свят у кожної дитини. Це маленька казка, яка повинна залишити в пам’яті малюка найдивовижніші спогади. Дітки дуже трепетно ставляться до цього дня, готуючись до нього цілий рік. Поздоровлення, солодощі, подарунки, сюрпризи – все це дитяча мрія! Тому до вибору подарунка маленькому чаду слід підходити дуже відповідально.

Що подарувати дитині на день народження? Найкращі рішення від інтернет-магазину іграшок у Львові Зробив Тато

Якщо не знаєте, що подарувати дитині на день народження, то український онлайн-магазин zrobyvtato.com.ua допоможе розв’язати цю проблему. Зробив Тато пропонує вам розглянути цікаві та оригінальні варіанти подарунків для діток різного віку. Інтерактивні розвиваючі іграшки ЗробивТато – все що потрібно для захопливого дозвілля. Це хороший спосіб повеселитися, потренувати розум, кмітливість та логіку.

купити розвиваючі іграшки для дітейДерев’яні розвиваючі іграшки в каталозі онлайн-магазину представлені різних видів:

1. Для розвитку дрібної моторики.

Вкладка-розмальовка «Дванадцять місяців» спеціально створена для найменших. Вона є не тільки чудовим засобом дитячого самовираження, а й сприяє вивченню малюком назв місяців, а також здобуттю графомоторних навичок. Набір «Зимовий ліс» стане хорошим подарунком на свято і при цьому допоможе розвинути вміння тримати дрібні предмети в руках, оперуючи ними.

2. Для спільного часопроведення з батьками або друзями.

Гра «Дженга емоджі» – можливість провести весело час, наповнивши свято позитивними емоціями. Захоплива забавка «Меморі» покликана допомагати розвивати увагу та пам'ять. Гру найкраще проводити в колективі.

3. Навчальні ігри.

Настільна розвиткова гра «Вивчаємо емоції» спрямована на те, щоб діти змогли навчитися розпізнавати емоційний стан оточуючих. Ще можна купити розвиваючі іграшки «Вивчаємо дроби», які створені, щоб допомогти опанувати деякі арифметичні дії.

4. Для розвитку уяви та творчості.

«Інструменти Майнкрафт» (сокира, кирка, меч, лопата) виготовлені за мотивами популярної комп’ютерної гри, завдяки яким дитина зможе зануритися у світ улюблених історій та пофантазувати. Використовуючи настільну розвиткову гру-розмальовку «Зоопарк» малюк малює в уяві якусь неповоротку або пухнасту тварину, розвиваючи творчі здібності.

5. Тематичні розвиваючі дерев’яні іграшки для дітей.

Вкладка-розмальовка «Астрономія для малечі» порадує юних любителів космосу та допоможе пізнати різноманітні астрономічні явища.

Вибирати розвиваючі іграшки для дітей – справжня наука, яку доводиться опановувати батькам, щоб їхнє маленьке чадо росло щасливим та пізнавало навколишній світ. Необхідно враховувати вік дитини та її інтереси. Саме під час ігор малюк вчиться спілкуватися, виражати свої емоції, думати. Розвиваючі іграшки з дерева допомагають дитині моделювати різні життєві ситуації та знаходити способи розв’язання проблем.

купити розвиваючі іграшки

Іграшки ручної роботи від магазину zrobuv tato– найкращий презент для вашої малечі

Іграшки українського виробництва Zrobuv Tato активують у головному мозку центри творчості та навчання. Щоденні ігри з ними дають можливість пізнати навколишній світ. Всі вироби екологічні та мають оригінальний дизайн. Майстри вкладають в них свою душу та любов. Купити розвиваючі іграшки для дітей ручної роботи на день народження – значить сприяти покращенню їхніх вмінь та навичок.