У 1951 році в США власник компанії The Palmer Paint Company, що виробляла фарби Макс Кляйн і художник Ден Роббінс знайшли спосіб, завдяки якому кожен зміг би створити справжній шедевр без особливих навичок – це картина по номерам. Через деякий час така новинка стала досить популярною та поступово завоювала прихильність людей по всьому світу. За перші кілька років компанія продала понад дванадцять мільйонів наборів для творчості. Адже завдяки їм, щоб малювати гарно, не треба роками відвідувати художню школу або приватного вчителя мистецтва. Достатньо придбати спеціальний набір в магазині, аби відчути себе справжнім художником.

картини по номерах

Картини по номерах: у чому їх переваги?

Картина по номерах – повністю укомплектований набір для малювання, що підходить для тих людей, які завжди мріяли створювати художні шедеври. Це вдале рішення, коли потрібен оригінальний презент для діток, близьких чи друзів. Основними перевагами картини за номерами можна вважати їх здатність:

  1. Тренувати концентрацію уваги. Коли людина розфарбовує виріб, то фокусується на малюнку, а також на дрібних деталях. При цьому відбувається стимуляція тих ділянок мозку, які відповідають за підвищення концентрації та уваги.
  2. Усувати депресію. Такий спокійний вид творчості допоможе впоратися із негативними емоціями. У процесі розмальовування ви будете концентруватися тільки на малюнку, забуваючи про свої проблеми, відволікаючись від щоденних справ.
  3. Боротися зі стресом. Процес малювання – інструмент лікування. Це один із методів арт-терапії, що допомагає на підсвідомому рівні виявити, усвідомити, конкретну проблему, перевести її в поле свідомості, матеріалізувати та знайти шляхи її вирішення.

Купити картину за номерами – правильне рішення, оскільки в результаті роботи ви отримуєте гарний малюнок, який буде приємно повісити на стіну чи поставити на стіл, а також отримаєте позитивний ефект від таких занять. Крім того, цей вид діяльності корисний для дітей, тому що він розвиває фантазію та допомагає виявити творчі здібності. У малюків розвивається увага, дрібна моторика, посидючість.

картина по номерам

Картина по номерам купити на zrobyvtato.com.ua: чому це вигідно?

Оригінальну картину за номерами купити в українській майстерні дерев’яних виробів Zrobyv Tato – означає отримати якісний виріб, який відрізняється екологічністю, довговічністю та має вишуканий дизайн. Такий витвір мистецтва стане яскравим акцентом будь-якого інтер’єру. На дерев’яних панно немає номерів, які інколи неможливо замалювати, адже вони розміщені на схемі.

Абсолютно не важливо, скільки вам років, чи є у вас досвід, головне, аби було бажання творити. Готові набори, в яких є все для створення картини (дерев’яна основа, пензлики, фарби, інструкція), дозволяють навіть художникам-початківцям створювати справжні шедеври. Приємний бонус – ми готові додати в набір підставку, щоб готова робота могла стояти на столі.

Купити картину по номерах в майстерні декору ручної роботи Зробив тато можна з доставкою «Новою Поштою». Де б ви не жили, в Києві чи іншому місті України, ваша посилка прийде максимально швидко – через кілька днів після оформлення замовлення. Жителі Львова можуть забрати замовлений товар в екомайстерні.