блокнот а6Вам потрібен модний та зручний блокнот А6, куди ви можете записати всі свої секрети? А можливо, ви давно думаєте про те, щоб розпочати свою книгу? Це ідеальний момент. Персоналізуйте блокнот А6 для себе і насолоджуйтесь чіткістю своїх нотаток. У цьому вам допоможе наш унікальний блокнот А6 від Майстерні Зробив Тато.

Блокнот А6 – створіть свою власну книгу, щоденник чи записник

Чим особливий блокнот А6?

  1. В першу чергу варто виділити матеріали, що були використані в процесі виробництва. Це виключно безпечні та екологічно чисті деревина та папір. Обкладинка виготовлена з ДВП, акуратно відшліфона. Вона приємна на дотик, немає жодної задирки, об котру можна було б поранитись. При цьому завдяки твердості обкладинки ви можете робити записи в блокнот А6 навіть на коліні.
  2. Варто також відмітити, що на ринку вам не легко буде знайти блокноти українських виробників. Наше ж виробництво повністю зосереджене в Україні у Львові. А завдяки наявності інтернет-магазину zrobyvtato.com.ua, купити продукцію можуть мешканці будь-якого міста України: Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк та ін.
  3. Із попереднього пункту випливає і наступний – це доступна ціна блокнотів. Не потрібно переплачувати за товари іноземного виробництва. Краще – підтримати вітчизняного виробника.

Блокнот формату А6 - персоналізуйте його по-своєму

Стильний і міцно зроблений блокнот для робочих нотаток, а можливо, чудовий записник для школи, який буде служити роками? Ми пропонуємо моделі з фанерною обкладинкою з вирізьбленими орнаментами на різні тематики. Це хіти продаж кожного сезону.

З іншого боку, якщо ви давно цікавитесь своїм щоденником, час, який ми маємо зараз, дозволить вам використовувати його як завгодно. Створюючи щоденник або журнал, ми хочемо, щоб він був особливим і унікальним, зрештою ми довіряємо йому найбільші секрети. Чудовою ідеєю для такого унікального щоденника є його персоналізація. Цю можливість пропонує Майстерня Зробив Тато, яка підготувала цілий ряд продуктів, які відповідають вашим потребам. Створюючи щоденник, ви можете вибрати обкладинку та її напис. Наша ідея - це мотиваційна цитата чи речення!

Записник думок для вас, вашої коханої чи подруги

Під час карантину та вимушеного домашнього офісу багато з нас почали відкривати нові таланти. Для когось, наприклад, це випікання та приготування їжі! Як приємно дістати записи бабусі з її найкращими рецептами яблучного пирога чи різдвяними пряниками. А чому б не завести і собі такий записник, купити його в міцній обкладинці, щоб в майбутньому передати дітям.

Чи може вас надихнула певна життєва ситуація на написання віршів? Записуйте їх будь-де, маючи оригінальний блокнот A6 під рукою. Звичайно згодом усі думки можна перенести на електронний носій, але комп’ютер чи ноутбук не завжди під рукою. А ось компактний блокнот A6 поміститься навіть у невелику сумочку.

Поспішіть записник купити для себе чи в якості подарунку. Такий презент оцінять друзі, колеги по роботі, діти. А для того, щоб ви могли підібрати зображення на обкладинці, що відповідає інтересам, ми розробили цікаві варіанти на будь-який смак.

Також пропонуємо виготовлення індивідуальних замовлень. Завдяки сучасному обладнанню на виробництві, вдасться втілити будь-яку ідею у життя. Пропонуємо співпрацю корпоративним клієнтам, нанесемо на блокнот А6 логотип вашої компанії. Така продукція в подальшому виконає декілька важливих завдань:

  • Стане відмінним подарунком для працівників компанії.
  • Нагадування про плідну співпрацю партнерам по бізнесу.
  • А також послужить своєрідною рекламною продукцією.