Дерев’яні іграшки розмальовки – це завжди актуальні, модні та екологічні рішення. Вони цілком безпечні для діток, і стануть не лише цікавою грою, але й оригінальним елементом декору інтер’єру.

розмальовки дерева

Розвиваючі іграшки для дітей, які зможуть прикрасити дім, додати затишку

Купити розвиваючі іграшки для дітей на сайті магазину zrobyvtato.com.ua – хороша можливість не тільки розважити малечу, а й зробити домівку стильною та затишною. В каталозі представлені великі розмальовки для дітей купити які можна за доступною ціною:

  1. 3D-розмальовка для малюка «Зоопарк». Настільна гра поєднує в собі тематичний конструктор та розмальовку. Дитина разом з батьками зможе розфарбувати мешканців зоопарку, а потім розставити елементи декорації та персонажів. Такий конструктор зможе стати вдалим доповненням інтер’єру дитячої кімнати.
  2. Розвиваюча розмальовка для дітей різдвяний вертеп «Гуцульський». Це святкове оздоблення декороване елементами традиційного гуцульського орнаменту, тому обов’язково сподобається не лише дітям, а й батькам, які цінують питомі українські традиції. Такий вертеп доповнить помешкання у новорічно-різдвяний період, створить особливу атмосферу.
  3. Різдвяний вертеп-розмальовка «Шопка дитяча». Це символ українських традицій на свято Різдва Христового. Шопку та її персонажів можна розмалювати, а після завершення всіх творчих робіт, необхідно запалити свічку, яка створить у будинку теплу атмосферу та наповнить його святковими емоціями.
  4. Вертеп-розмальовка «Вифлеємська ніч» – стане ідеальною прикрасою на зимові свята. Вертеп сподобається не тільки малюкам, а й дорослим із мистецькими здібностями, тому може стати чудовим подарунком. Святкова оздоба виконуватиме одразу кілька функцій: розважальну, пізнавальну, навчальну, декоративну.

Крім того, в українській майстерні «Зробив Тато» зможуть реалізувати будь-які дерев’яні іграшки розвиваючі на замовлення згідно зі створеним проєктом. Ігри розмальовки для дітей ефектно збагатять інтер'єр, додаючи в нього вишуканості та унікальності.

 

Як створюються розмальовки з дерева в майстерні іграшок ручної роботи Зробив Тато?

Завдяки наполегливій праці майстра, що вкладає частинку своєї душі в кожну дерев’яну розмальовку, такі декоративні елементи сподобаються кожному. Всі вироби проходять багаторазове шліфування, ретельно обробляються та в кілька шарів покриваються екологічною фарбою. Відстежуючи кожен етап від початку роботи, майстри можуть гарантувати виняткову якість всієї продукції, її надійність і довговічність. Все, що створюється в екомайстерні – виготовлено з любов’ю. Асортимент постійно розширюється та доповнюється цікавими новинками.

Купити розвиваючі іграшки можна, зробивши всього кілька кліків на сайті. Всі характеристики товарів ви можете дізнатися з опису та фотографій. При необхідності можна звернутись до наших менеджерів, які нададуть вам детальну інформацію про вироби, проконсультують та допоможуть вибрати варіант, що відповідатиме вашим запитам.

Переваги покупки в інтернет-магазині іграшок Zrobyv Tato – якісні товари, доступні ціни, зручний інтерфейс сайту, кваліфікований персонал, швидка доставка по Україні транспортною компанією «Нова Пошта».