Зимові свята вже на порозі, тому час прикрашати свій будинок. У передсвятковий період онлайн-магазин Зробив Тато приготував для покупців багато новинок, які створені, щоб дарувати тепло та затишок, наповнювати дім казковим настроєм. Купити новорічний декор тут – означає отримати якісні товари за приємною ціною. Представлені в каталозі вироби відрізняються екологічністю та мають вишуканий дизайн.

подарунки на новий рікноворічний декор будинку

Новорічний декор від інтернет-магазину іграшок Zrobyv Tato для створення казкової атмосфери

Новорічні прикраси з дерева – стильна оздоба для ялинки, яка набуває все більшої популярності в Україні. Вигідно придбати все для новорічного декору можна за декілька хвилин на zrobyvtato.com.ua.

Топ 5 новинок від майстерні іграшок ручної роботи Зробив Тато:

  1. Новорічний адвент-календар на 31 день та на 25 днів, які показують час, що залишився до Нового Року та Різдва. Календар підкреслює важливість та чарівність передсвяткового періоду, дарує позитивні емоції й радість щодня.
  2. Подарунковий набір для творчості Ялинка з побажаннями – прикрасить приміщення та стане елементом декору інтер’єру. Ялинка з побажаннями стане чудовим сувеніром знайомим та рідним.
  3. Свічник Вечірній Львів – за допомогою якого ви прикрасите будь-який куточок кімнати, наповнивши його чарівною зимовою казкою.
  4. Іграшки-розмальовки Різдвяні пряники – це нагода створити святковий настрій власноруч, розмалювавши кожен виріб за власним дизайном в улюблених кольорах. Такий новорічний декор кімнати зблизить родину за спільним заняттям.
  5. Набір для творчості Тепле Різдво – 12 іграшок ручної роботи допоможуть весело провести час, створити атмосферу свята.

Новорічний декор будинку із дерева – чудовий вибір, адже це екологічно, безпечно та завжди актуально. Такі декоративні елементи доповнять будь-яку концепцію інтер'єру. Вони, наче за помахом чарівної палички, перетворять оселю в казковий світ. Заходячи в будинок, ваші діти будуть завмирати від захоплення та передчуття дива!

купити новорічний декоркупити новорічні подарунки у майстерні виробів ручної роботи зробив тато

Оригінальні подарунки на Новий рік, що запам’ятаються надовго

Новорічний декор купити в онлайн-магазині Zrobyv Tato – значить отримати вдалий варіант для подарунка рідним та близьким. Вироби мають безліч переваг:

  • зроблені з екологічних матеріалів;
  • відрізняються довговічністю – прослужать досить довго й не втратять свого привабливого вигляду;
  • доповнені сучасними українськими мотивами;
  • підходять для оформлення будь-яких інтер’єрів – офісних приміщень, дитячих кімнат, вітальні, спальні, кухні тощо;
  • проходять перевірку якості на кожному етапі виготовлення.

Асортимент постійно доповнюється новинками, котрі ніколи не залишаються непоміченими, тому вибрати й купити новорічні подарунки зможе кожен охочий. На сайті можна навіть знайти милі презенти для найменших, які точно зацікавлять малюка.

новорічний декор купитикупити новорічні подарунки

Інтернет-магазин zrobyvtato.com.ua пропонує клієнтам вигідні умови співробітництва та оперативну доставку замовлень «Новою Поштою» в будь-яке місто України. Менеджери завжди готові проконсультувати покупців та допомогти підібрати оптимальний варіант.