Картини за номерами – тренд серед виробів handmade в Україні. Вони мають безліч переваг, але є й декілька недоліків, про які ми розкажемо у цій статті.

Які картини по номерах купити варто?

Картини за номерами сьогодні популярні серед дорослих і дітей. Таке медитативне заняття має чимало переваг. Адже під час послідовного розфарбовування увага людини зосереджується на процесі та самому панно з квітами чи тваринками, а інші проблеми відходять на другий план.

картини по номерах купити

Крім того, малювання покращує пам’ять та допомагає поліпшити концентрацію, навчитися доводити розпочату справу до кінця. Недоліками картин за номерами можна вважати декілька нюансів:

  1. Іноді крізь фарбу видно лінії та цифри, навіть якщо її накладати товстим шаром. З нашими панно з дерева від Зробив Тато не виникає таких проблем, адже нумерація винесена на окремий листок, а фарби якісні та екологічні – тож не помітно ні меж, ні номерів після того, як робота закінчена.
  2. Наявність дрібних деталей. У людей може з'явитися роздратування при зафарбовуванні дрібних деталей, замість бажаного ефекту релаксації. В такому випадку результат роботи може бути не таким красивим, як хотілося б. Наші панно з дерева позбавлені дрібних елементів. Вони прості у виконанні, тому підходять навіть дітям.
  3. Відсутність кріплення. Чимало картин не мають кріплення, щоб повісити на стіну чи поставити на стіл. Спеціалісти майстерні це передбачили, тому дарують покупцям спеціальну підставку.

Отже, купити картину по номерах краще в майстерні подарунків ручної роботи Zrobyv Tato. В кожний елемент наші досвідчені майстри вкладають частинку своєї душі. Вироби володіють особливою енергетикою, яка здатна зробити кожну оселю розкішною та вишуканою. Це захоплююче заняття, що дозволяє розкрити ваш творчий потенціал.

картина по номерах

Чому картина по номерах від онлайн-магазину zrobyvtato.com.ua – найкраще рішення?

Панно з дерева від нашого інтернет-магазину дає можливість додати в приміщення щось нове, оригінальне та цікаве, а також створити затишок та тепло. В наборі для творчості буде все необхідне, щоб ви відразу приступили до розмальовування: пензлики, фарби та інструкція. Майстри детально продумали схему та палітру кольорів. Замовити картину панно у нас ви можете онлайн – доставка замовлень здійснюється «Новою Поштою».

Розмалювавши картину по номерах, ви отримаєте справжній витвір мистецтва, який можна подарувати близькій людині. Такий подарунок завжди буде нагадувати про дарувальника та про теплі почуття, які художник-початківець вклав у своє творіння.

Світ творчості чекає на вас, а інтернет-магазин подарунків Zrobyv Tato спробує зробити його трішки яскравішим.