Для створення затишної атмосфери та красивого гармонійного інтер’єру важливо приділяти увагу дрібницям. Навіть красивий кошик для фруктів чи декоративна коробка можуть доповнити атмосферу у домі, зробивши її затишнішою та гармонійною. Розкладання речей по різних скриньках дозволить при необхідності швидко їх знайти. Дітей таке зберігання речей привчає до акуратності та порядку, та й деяких дорослих теж. У дитячій яскраві коробки для зберігання іграшок можна використовувати для кубиків, конструкторів, розмальовок та безлічі інших речей.

У львівській майстерні декору ручної роботи Зробив Тато працюють фахівці, що намагаються виконати свою роботу ідеально та завжди уважні до дрібниць. У цій статті ми розповімо як створюються наші ящики для декору та чому вони варті вашої уваги.

деревяні коробки

Дерев’яні коробки від екомайстерні Зробив Тато: особливості виготовлення

Додайте оригінальності своєму будинку або офісу, використовуючи коробки для декору. Вони допоможуть розставити акценти та правильно організувати простір. Такі рішення відмінно поєднуються з більшістю стилів інтер'єру. Використовувати дерев’яні коробки можна не тільки в себе вдома. Вони стануть відмінним рішенням для подарунка близьким людям, залишивши приємну згадку про себе. Асортимент постійно оновлюється і поповнюється красивими новинками, які мають тривалий термін служби та відрізняються практичністю.

При виготовленні своєї продукції майстерня дерев’яних виробів Zrobyv Tato використовує лише натуральну сировину. Спочатку на виробництво привозять матеріал та розрізають його на листи. Потім оператор лазерного верстата вирізає форму виробів. Далі відбувається шліфування та фарбування (для кольорових боксів для зберігання). Наступний крок – їх знову протирають шліфувальним папером, щоб вони стали приємними на дотик. Кольорові вироби (рожеві, сірі, тощо) повторно фарбують та знову просушують. Рожевий колір відмінно підкреслить жіночність та ніжність спальні, а сірий – вдало впишеться в стиль хай-тек або мінімалізм, білі вироби з цікавими візерунками вдало доповнять класичний інтер'єр.

За дев’ять років роботи на ринку ми заслужили повагу своїх покупців та партнерів. В основу роботи екомайстерні покладена відповідність сучасним стандартам. Серед наших постійних клієнтів є як оптові, так і роздрібні замовники, які прагнуть створити навколо себе гармонійну атмосферу.

коробки для зберігання

Чому варто придбати коробки для зберігання від онлайн-магазину Zrobyv Tato?

Дерев'яні бокси для зберігання речей, що представлені в нашому інтернет-магазині прослужать не один десяток років, не змінюючи своїх експлуатаційних характеристик. Вони стійкі до вологи та не схильні до впливу ультрафіолету. Ви максимально довго насолоджуватиметеся красою елементів, кожен із яких має свої неповторні риси. Магазин пропонує своїм покупцям:

  • лояльну цінову політику;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • бездоганну якість продукції;
  • оперативне формування та відправлення замовлень;
  • можливість обміну чи повернення протягом 14 днів;
  • детальний опис товарних позицій та якісні фотографії;
  • можливість оплатити замовлення при отриманні у відділенні «Нової Пошти».

Купити коробки для зберігання речей на сайті zrobyvtato.com.ua можна в кілька кліків, обравши вподобану модель із запропонованого асортименту. У разі потреби вони будуть виготовлені за індивідуальними розмірами з вашим дизайном. Досвідчені менеджери врахують ваші побажання, нададуть докладну інформацію про ціну й терміни виготовлення. Професіонали втілять будь-яку ідею в життя – виготовлять екземпляр відповідно до ваших уподобань.

Готові вироби можна використовувати як системи зберігання, розміщуючи на підлозі. Завдяки різноманітності варіантів ви зможете створити затишок в домі, вибравши потрібну модель.