Майстерня подарунків ручної роботи Зробив Тато підтримує та намагається популяризувати ідеали розумного природокористування. Адже отримуючи нові знання та раціонально використовуючи природні ресурси, людина покращує своє життя. Тому ми не лише використовуємо екологічні та безпечні матеріали, але й закликаємо до раціонального використання ресурсів. Наші майстри створюють подарункові коробки, які після того, як виконають свою місію, стануть красивим домашнім декором або будуть використані для зберігання дрібниць, біжутерії, косметики тощо. Адже вони зберігають свої експлуатаційні властивості та приємний зовнішній вигляд багато років.

подарочные боксы

Коробки для подарунків від українського онлайн-магазину Zrobyv Tato: чому варто вибрати саме їх?

Пакування презентів впливає на перше враження від них, пробуджує негайне бажання розпакувати бокс та заглянути всередину. Воно додає цінності сувеніру – викликає захват, демонструє підвищену увагу від того, хто дарує. Незалежно від того, наскільки дорогим виявиться вміст, наявність оригінальної скриньки обов’язково викличе приємні емоції. Особливий дизайн здатний підкреслити як вашу турботу, так і індивідуальність сюрпризу.

Якісні дерев'яні подарункові коробки від нашого інтернет-магазину зроблять звичайний презент – незвичайним та наповнять душу близької людини теплом і вдячністю. Всі представлені в каталозі вироби відрізняються міцністю, практичністю, красивим зовнішнім виглядом, а також містять в собі частинку душі майстра. Крім того, вони надійно захищають презент від різноманітних механічних пошкоджень. Коробка для подарунків прямокутної форми з висувною кришкою стане чудовим місцем для зберігання різних дрібних деталей.

Бокси подарункові набули величезної популярності, оскільки це:

  • екологічно;
  • красиво;
  • по-новому.

Крім того, вони мають такі переваги:

  • безпечність;
  • невелика вага;
  • висока міцність та тривалий термін служби.

Тому пакування із деревини – вдалий варіант для оформлення різноманітної продукції. Фахівці рекомендують для хрещення, весілля вибирати вироби світлих кольорів чи без покриття. Для іменинників бокс може бути червоним, блакитним, жовтим. Завдяки привабливому зовнішньому вигляду, в коробки із деревини з витонченим зображенням можна упаковувати багато презентів, навіть коштовності.

боксы подарочные

Які можна купити коробки для подарунків на сайті магазину zrobyvtato.com.ua?

Інтернет-магазин подарунків Zrobyv Tato пропонує покупцям коробки з дерева під замовлення будь-якої складності. Колір подарункових боксів може бути натуральним або будь-яким іншим – залежить від побажань клієнта. На них можна нанести ваше зображення, логотип чи текст. Також в онлайн-каталозі доступний широкий вибір довершених, стильних і незвичайних подарункових боксів різних розмірів та стилів оформлення. Кожен бокс наповнений спеціальною декоративною стружкою. В асортименті покупці зможуть знайти:

  • вироби без покриття;
  • екземпляри, покриті безпечною акриловою фарбою;
  • упаковки із перфорованими отворами.

При виготовленні продукції в майстерні використовуються тільки перевірені матеріали високої якості, тому вироби прослужать вам роками. Купитиоригінальні, красиві та зручні дерев’яні коробки для подарунків на день народження, 14 лютого та інші святатут можна максимально вигідно: доступні ціни приємно здивують кожного! Завдяки індивідуальному підходу, наші співробітники завжди допоможуть вибрати ідеальну упаковку для вашого сувеніра. Доставка товарів здійснюється по всій території України транспортною компанією «Нова Пошта» в найкоротші терміни. Клієнт самостійно вибирає зручний спосіб оплати: при отриманні у відділенні чи переказ на карту.

Тож, якщо ви бажаєте привітати близьку людину, красиво оформити власну ідею – звертайтесь, ми – допоможемо!