Перша картина за номерами була створена в 1951 році минулого століття в США. Автори ідеї – художник Ден Роббінс та Макс Кляйн, який виробляв фарби для малювання. Вони хотіли допомогти багатьом людям, які ніколи раніше не тримали пензля в руках, долучитися до світу мистецтва. Навіть у новачка, якщо все зробити правильно, вийде справжній шедевр, який складно відрізнити від робіт відомих художників. Для цього не потрібна художня освіта, а достатньо лише мати трохи терпіння та натхнення.

картина за номерами купити

Картини по номерах – цікаве хобі для дорослих та малечі

Картина по номерам – не тільки розвага, а й особлива прикраса інтер'єру, створена власними руками. Основні причини, чому потрібно обов’язково її придбати для корисного часопроведення:

  1. Малювання допомагає відволіктися від поганих думок, зняти стрес і розслабитися. Такий спокійний вид творчості допоможе впоратися з негативними емоціями, подарує додатковий заряд енергії та бадьорості.
  2. Це хороша можливість доторкнутися до світу мистецтва.
  3. Заняття творчістю дозволяють покращити пам'ять, розвивають вміння концентрувати увагу та зосереджуватися на важливих деталях. У дітей розвивається кмітливість, дрібна моторика, посидючість.

Робота над картиною за номерами може зайняти кілька днів або тижнів – залежить від вас, однак результат точно сподобається! Можна розмальовувати удвох з дитиною або коханою людиною: це об'єднує, створює додаткові духовні зв'язки. Розмістити вже готові вироби можна в квартирі чи будинку, робочому кабінеті, ресторані, готелі, салоні краси, туристичному агентстві, тощо.

картина по номерам

Чому краще картини за номерами купити в українському інтернет-магазині подарунків Zrobyv Tato?

У львівській майстерні подарунків ручної роботи Zrobyv Tato можна купити картину за номерами, яка:

  • виконана із безпечних екологічних матеріалів;
  • впишеться в будь-який інтер’єр завдяки нейтральному вишуканому дизайну;
  • стане приємним подарунком для рідних, близьких, колег;
  • максимально розкриє вашу творчий потенціал.

картина за номерами

Малюнок, під силу намалювати кожному, навіть дитині. Ризик зіпсувати ненавмисно відсутній. Заняття може стати новим хобі малюка – він навчиться корисно проводити час.

Фарби в наборах – гіпоалергенні, не мають токсичних складових та неприємного запаху, тому їх можна купувати для дітей, не турбуючись про їхнє здоров'я. Вони радують очі яскравими, стійкими відтінками. Також покупців чекає приємний бонус – підставка, щоб картина могла стояти на столі. Також в набір входить: дерев’яна основа, пензлики та інструкція. Чітка схема дозволяє повністю розслабитися та отримувати задоволення від процесу. Ви легко впораєтеся з такими схемами, а готовий результат буде вражати своєю красою.

Картини за номерами купити на сайті zrobyvtato.com.ua можна з доставкою по всій країні «Новою Поштою». Вони доступні, легкі для освоєння та здатні захопити кожного на довгий час. Після того, як закінчите роботу над першою, неодмінно виникне бажання наступну картину по номерам купити. Готові вирушити у захоплюючу подорож світом творчості? Вибирайте будь-який із представлених на сайті варіантів та створюйте власні шедеври! Відчуйте себе художником із дерев’яними панно від онлайн-магазину zrobyvtato.com.ua!