Якщо ви хочете прикрасити свою стіну чимось унікальним та неперевершеним то дерев’яна карта світу – ідеальний варіант. Для встановлення можна вибрати практично будь-який куточок кімнати, адже вона здатна гармонійно доповнити різний дизайн. Це вдалий декор для вашого інтер‘єру, який формуватиме уявлення про нашу планету, оригінальний презент рідним та близьким на день народження, іменини чи ювілей, а також захопливий пазл для всієї родини. 

Такий настінний декор ручної роботи – не тільки естетична деталь, а ще й практична, багатофункціональна. Її хочеться часто та довго розглядати, знаходити нові країни, міста, моря, острови, що змушують захоплюватися світом, де ми живемо. Така річ точно запам'ятається та здивує друга або близьку людину.

карта світу з дерева

Карта світу на стіні: в чому її переваги?

Карта світу з дерева стане відмінним подарунком мандрівникам та мрійникам, людям, яким потрібен стимул, а також особам, які люблять пригоди, вивчають і досліджують нашу земну кулю. Цей декор не тільки елегантний, але й характеризує господарів як людей із гарним смаком. Найчастіше він застосовується в кімнатах, виконаних у стилях: хай-тек, середземноморський, скандинавський, ретро, модернізм, гранж, лофт, колоніальний, етнічний.

Якщо в сім’ї є школяр, то такий багатофункціональний декоративний елемент може стати чудовим наочним посібником та стимулом до старанного вивчення географії. Адже набагато цікавіше розглядати не схему у підручнику, а декоративне панно у своїй кімнаті. На ньому немає зайвих деталей, які можуть відволікати від вивчення країн та континентів.

Карта з дерева на стіну від львівської майстерні подарунків ручної роботи Зробив тато має багато переваг:

  • натуральність та екологічність матеріалу;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • легке кріплення;
  • безпечні фарби;
  • надійність та довговічність.

Щоб повісити карту світу з фанери достатньо буде кілька годин вільного часу. Процес монтажу – надзвичайно цікавий та легкий, оскільки елементи потрібно наклеїти на двосторонній скотч і скласти як пазл. Зробити це досить легко, бо є детальна інструкція. Тому кожен може впоратися з монтажем. Завдяки цій конструкції можна замаскувати дефекти стіни – навіть найбільші вади будуть надійно приховані.

деревяна карта світу

Карта світу на стіну: як замовити на сайті магазину zrobyvtato.com.ua?

Купити карту світу на стіну на zrobyvtato.com.ua досить просто та швидко.Для замовлення достатньо зателефонувати менеджеру чи написати лист зі своєю ідеєю на електронну пошту. Консультанти завжди готові відповісти на всі питання, а також при необхідності розрахувати терміни виконання замовлення та його вартість.

Виріб може бути різної форми, розміру та кольору. Відповідно до побажань клієнта написи можна виконати різними мовами: українською, російською або англійською. На карту світу з дерева наносяться назви столиць та великих міст держав, а також морів, гір, великих річок та озер. Досвідчені майстри продумують все до дрібниць, щоб клієнт міг насолодитись унікальним продуктом. Деталі можна з'єднати з точністю до міліметра. Багаторазове шліфування робить матеріал ідеально гладким та приємним на дотик. Доставка товарів здійснюється по всій території України «Новою Поштою» та займає всього декілька днів.

карта світу на стіні

Неповторність, довговічність та безпека – ось головні принципи львівської екомайстерні Зробив Тато. Вся продукція відрізняється демократичними цінами та високою якістю. Вироби стійкі до впливу ультрафіолету, виконані із застосуванням якісних фарб, тому довго зберігають свій привабливий зовнішній вигляд.

Дерев’яна карта може стати мотиватором та своєрідною дошкою візуалізації. Тому радимо вам не зволікати та швидше замовити її! З картами від інтернет-магазину подарунків Zrobyv Tato ви швидко й легко вивчите географію та зможете спланувати свої майбутні подорожі.