подарунок колезіКреативні брендовані подарунки – це хороша можливість підкреслити свою повагу до клієнтів компанії, співробітників та партнерів. Оригінальні привітання зі святами давно стали частиною корпоративної культури. Такі презенти завжди викликають приємні емоції та залишаються в пам’яті надовго. Основні переваги такого рішення:

  1. Налагодження відносин з бізнес-партнерами;
  2. Підвищення впізнаваності бренду;
  3. Можливість виділитись серед конкурентів;
  4. Привернення уваги цільової аудиторії;
  5. Створення професійного іміджу організації;
  6. Зростання продажів.

Корпоративні подарунки також позитивно впливають на лояльність працівників до компанії. Завдяки їм вдасться подякувати клієнтам, показати свою зацікавленість в них.

Якими мають бути ідеальні подарунки для колег?

Бізнес-подарунки – надзвичайно ефективна інвестиція в довгострокові відносини з клієнтами та партнерами. Вибір хороших подарунків на свята бендованих завжди вимагає фантазії та натхнення. Основні критерії, яким повинен відповідати вдалий подарунок колезі – оригінальний дизайн, ефектний та солідний зовнішній вигляд, висока якість виробу, актуальність. Завдяки правильно підібраним варіантам можна підкреслити найбільш привабливі сторони товару чи бренду, компанії чи послуги, отримати позитивний фідбек. У мерчі мають чітко впізнаватися:

  • логотип;
  • фірмові кольори;
  • головні атрибути торгової марки.

Придумати цікаві корпоративні подарунки або бізнес сувеніри, які сподобаються, запам'ятаються та впишуться у виділений бюджет – нелегке завдання. Дизайн повинен виражати характер та головну ідеологію організації. Однак в інтернет-магазині zrobyvtato.com.ua завжди можна вибрати оригінальні брендовані подарунки, які порадують кожного в вашому колективі. Широкий асортимент товарів здатний задовольнити будь-які смаки й запити замовників.

Брендовані подарунки від майстерні виробів ручної роботи Зробив Тато: особливості співпраці

брендовані подарункиЕко-майстерня Zrobyv Tato виконує виготовлення сувенірів на замовлення, а також тут зможуть нанести логотип на будь-який бізнес-подарунок до Нового року, що представлений в каталозі. Магазин співпрацює з багатьма громадськими та державними організаціями по всій Україні. Щоб купити бізнес-подарунки, необхідно:

  • визначити свій бюджет та варіант презенту;
  • надіслати запит на електронну пошту zrobyvtato@gmail.com;
  • обговорити з менеджером всі деталі та побажання;
  • вирішити план дій.

Менеджери залюбки допоможуть вибрати вдалий подарунок бізнес-партнеру, що відповідатиме всім побажанням та бюджету компанії. Майстри нанесуть на обраний бізнес-подарунок партнеру логотип вашої організації, мотиваційний напис або малюнок будь-якої складності, допоможуть поліпшити дизайн. Придбавши якісну продукцію від майстерні з корпоративних подарунків Зробив Тато, ви зможете подарувати своїм бізнес-партнерам багато позитивних емоцій.

Купуйте подарунки ручної роботи за доступною ціною з доставкою «Новою Поштою» по всій Україні. Жителі та гості Львова можуть забрати замовлення з майстерні самостійно. Замовити подарунок в Zrobyv Tato – означає отримати по-справжньому унікальну річ – джерело позитиву та користі!