Новий рік та Різдво Христове – казкові зимові свята, які люблять дорослі та діти. Від них чекають чудес, виконання бажань та оригінальних подарунків. Одне з найулюбленіших дитячих занять – малювання, оскільки це найпростіший спосіб виразити себе та свої думки.

Тож український інтернет-магазин іграшок Zrobyv Tato пропонує батькам придбати розвиваючі розмальовки для дітей, що допоможуть в ігровій формі розповісти малечі про Різдво. Адже в цей день народився син Божий Христос і приніс своєю появою велику радість, віру та надію.

Якісні розвиваючі іграшки, які допоможуть пояснити дітям що таке Різдво

дерев яні іграшки розмальовкиВ майстерні іграшок ручної роботи Зробив Тато можна придбати різдвяний вертеп Шопка дитяча, Гуцульський, Вифлеємська ніч, а також іграшки-розмальовки Різдвяні пряники. Розмальовки займають особливе місце в колекції магазину, оскільки вони наповнені символічними персонажами й елементами. Розмальовуючи їх, дитина познайомиться із основними різдвяними персонажами та героями і дізнається більше про це свято. Процес малювання допоможе Вам розповісти малюку про Різдво і важливість цього свята в українській культурфі.  

Окрім того, розмальовуючи такі вироби, діти розвивають дрібну моторику та світосприйняття. Завдяки олівцю або пензлику картинка буде збагачуватися різними кольорами на очах у малюка. Це можливість створити цілий казковий світ саме таким, яким бачить його дитина. Крім того, іграшки для розвитку дрібної моторики допоможуть весело та з користю провести час разом із батьками. Спільна творчість розвиває уяву, увагу та навички співпраці у команді та вміння досягати своєї мети.

  1. Вертеп-розмальовка Шопка дитяча комплектується свічечкою, яку потрібно запалити після того, як всі елементи буде розфарбовано і зібрано.
  2. Вифлеємська ніч – ідеальний подарунок діткам, які мають творчі здібності. За допомогою такої розмальовки маленьке чадо зможе дізнатися більше про народження Ісуса Христа.
  3. Іграшки ручної роботи на ялинку Різдвяні пряники допоможуть створити особливий святковий настрій для всієї сім’ї. Це вироби для тих, хто бажає відчути себе справжнім художником.

Розвиваючі дитячі іграшки завдяки фантазії малюка набудуть нового сенсу, а батьки будуть бачити його веселим та зосередженим на цікавій справі. Задля веселого та корисного проведення часу діток наш асортимент поступово розширюється, а також поповнюється оригінальними новинками.

Чому купити розвиваючі іграшки на сайті zrobyvtato.com.ua – краще рішення?

іграшки для розвитку дрібної моторикиКупити розвиваючі іграшки для дітей на zrobyvtato.com.ua – можливість отримати:

  • екологічні та безпечні іграшки;
  • оперативну обробку замовлень;
  • швидку доставку «Новою Поштою» по всій Україні;
  • гарантію якості;
  • допомогу при оформленні замовлення та професійну консультацію;
  • зручні умови оплати;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Представлені на сайті стильні й незвичайні дерев’яні іграшки розмальовки запам'ятаються надовго. Дитина зможе виконати захопливі завдання для маленьких художників та великих фантазерів, розфарбувати та домалювати вироби.

Крім того, клієнти мають можливість купити дитячі іграшки з індивідуальним дизайном у довільному розмірі.

За роки існування онлайн-магазину, продукція бренду Зробив Тато стала популярною в Україні – завоювала довіру та любов багатьох покупців. Адже майстри роблять свою справу щиро, з любов’ю, вкладають в кожен виріб частинку своєї душі.