Дитяча – це багатофункціональна кімната, адже вона одночасно виконує функції спальні, ігрової, спортивного залу, а також робочого місця. В ній діти розважаються, навчаються, займаються фізичними вправами, відпочивають тощо. Щоб дитині було комфортно проводити в дитячій свій час, необхідно раціонально організувати простір. Це запорука затишності кімнати та її функціональності. При цьому важливо враховувати потреби малюка та його побажання, адже якого б віку не була дитина – саме її кімната допомагає формуванню сприйняття навколишнього світу та стимулює до творчості.

бокси для зберігання іграшок

Дерев’яні ящики для декору – найкраще рішення для ефективної організації простору

Всього за допомогою декількох простих, але ефективних кроків можна сприяти збільшенню вільного місця навіть в маленькій кімнаті:

Використовуйте вертикальний простір.бокси для зберігання

Це можуть бути підвісні полиці, відкидні робочі поверхні, бокси для зберігання, які допоможуть збільшити місткість шаф. Вертикальний спосіб зберігання речей завжди вигідніше горизонтального з точки зору раціоналізації. Підлога повинна бути максимально вільною, оскільки саме там найбільше часу проводить дитина.

Вибирайте мультифункціональні меблі – двоярусні ліжка, шафи, драбинки, тумбочки, полички. Найкраще підійдуть модульні конструкції. Однак їх не повинно бути багато, щоб не перевантажувати приміщення.

Визначте основні функціональні зони – для відпочинку, навчання, ігор.

Робоче місце має бути зручним та функціональним. Спальна зона повинна бути максимально затишною й комфортною і може знаходитись в кутку. Ігрова – великою, яскравою та цікавою. Для активних ігор знадобитися близько трьох метрів вільного простору.

Помістіть зайвий одяг в бокс для зберігання.

Такі ємності – хороший варіант, оскільки вони компактні та легко транспортуються.

Знайдіть місце для постійного зберігання іграшок.

Найзручніше їх зберігати в дитячих ящиках для іграшок. Вони не привертають багато уваги, легкі та досить місткі. Це хороший спосіб використати кожен вільний сантиметр.

Дерев’яний ящик для іграшок та декору потрібних розмірів можна замовити в еко-майстерні Зробив Тато. Креативні дизайнери, професіональні майстри та художники зможуть створити для замовника справжній шедевр, який точно сподобається малюку. Вони зуміють вдало втілити найнеймовірнішу ідею в життя. В процесі виготовлення таких боксів для зберігання іграшок використовуються виключно екологічні матеріали та безпечні фарби.

купити ящик для іграшок

Декоративні коробки купити від zrobyvtato.com.ua – якісні вироби, що вдало доповнять будь-який інтер’єр

Декоративні дерев’яні коробки купити в інтернет-магазині Зробив Тато можна різних форм та кольорів. Всі представлені в онлайн-каталозі вироби – довговічні та міцні, але при цьому мають легку вагу, тому їх досить зручно переміщати в разі потреби.

Майстерня дерев'яних виробів ЗробивТато пропонує своїм покупцям купити ящик для іграшок – корисний та практичний аксесуар для дитячої кімнати, який допоможе привчити малюка до порядку. Також батьки зможуть вибрати цілі набори для хлопчиків та дівчаток, що складаються з трьох екземплярів. Завдяки стриманому, лаконічному дизайну та нейтральним кольорам вони доповнять інтер’єр, виконаний в будь-якому стилі.