Зима – незвичайний та казковий час, але часто у батьків виникає одна проблема – що робити, якщо дітям нічим зайнятися вдома. Коли на вулиці в розпалі сніжна заметіль та й мороз досить міцний, то гуляти – не найкраще рішення. Тому майстерня іграшок ручної роботи Зробив Тато пропонує декілька ідей, які можна використати, щоб організувати зимове дозвілля для дітей. Веселі ігри допоможуть зацікавити малюків, подарувати неймовірні емоції й продуктивно провести час в родинному колі.

деревяні іграшки для дітей купити

Розвиваючі іграшки для дітей: асортимент магазину Zrobyv Tato

В каталозі інтернет-магазину іграшок Zrobyv Tato зібрані найбільш захоплюючі ігри для дому, різноманітні розваги та корисні ідеї. Наприклад, маленьким непосидам можна запропонувати такі товари для дитячої творчості:

  1. Дерев’яну 3D-розмальовку «Зоопарк» – цікавий конструктор для малечі. Холодні зимові дні – ідеальний час, щоб зібрати його та розмалювати в теплій домашній атмосфері. Малюйте разом зі своєю дитиною, щоб отримати ще більше насолоди від гри. Також можна вигадувати різноманітні історії про мешканців зоопарку, що допомагає легко впізнавати/вивчати різних тварин. 3D-розмальовка – постійне джерело для творчості, що служитиме не тільки для забави, а й для навчання дитини.
  2. Набір для творчості «Тепле Різдво» – новорічні прикраси ручної роботи, які необхідно приклеїти на підкладки з фетру. Виготовлені власноруч прикраси додадуть оселі особливої казкової атмосфери.
  3. Ігровий набір «Рукавичка». Красиві фігурки звірят-персонажів з української народної казки допоможуть перетворити читання на захоплюючу гру. За допомогою цих екоіграшок можна легко влаштувати справжній дитячий спектакль. Це дуже цікаво та весело, тож малюки будуть в захваті.
  4. Настільну гру «Дженга емоджі». Ця забава допоможе тренувати концентрацію уваги та координацію рухів. В неї можна грати всією сім'єю, а також долучати сусідів і друзів, адже це весело та пізнавально.

На сайті магазину zrobyvtato.com.ua представлені іграшки для розвитку дрібної моторики, а це хороша можливість зробити дозвілля діток різноманітним та відірвати їх від гаджетів. Не бійтеся реалізовувати разом з дітьми якісь задуми, бо саме це допоможе вам зблизитися із малюками та одержати неймовірні враження, які скрасять повсякденне життя. Купити іграшки для творчості – означає отримати прекрасну можливість ще більше часу провести в родинному колі.

 

Львівська екомайстерня Зробив Тато – місце, де можна купити розвиваючі іграшки для дітей із натуральних матеріалів

Розвиваючі дерев’яні іграшки для дітей купити на сайті zrobyvtato.com.ua – значить отримати безпечні та екологічні вироби, які допоможуть тренувати здатність мислити, пам'ять, увагу, координацію рухів, будуть сприяти покращенню тактильного та візуального сприйняття предметів. Завдяки їхньому використанню ваша дитина буде розвиватися правильно та стане впевненою у власних силах.

Розвиваючі іграшки виготовлені виключно із перевірених сертифікованих матеріалів та покриті безпечними акриловими фарбами. При створенні виробів дотримані всі стандарти якості. Доставка товарів здійснюється по всій території України.

Якщо корисно використовувати вільний час взимку, то це обов’язково принесе свої плоди!