Гра, в якій участь дорослих буде мінімальною, допоможе дитині відчути себе самостійною, реалізувати та поглибити свої знання та вміння. Граючись, діти пізнають світ, який їх оточує, вивчають кольори, форму, властивості матеріалів та простору, адаптуються до нових умов тощо. Переваги одиночної гри полягають в тому, що дитина:

вчиться бути самостійною;

приймає власні рішення;

розвиває уяву та фантазію;

отримує нові корисні знання;

вчиться розслаблятися і думати.

Гратися дитині потрібно для всебічного розвитку: інтелектуального, психічного та емоційного.

Розвиваючі ігри для дітей: декілька порад як зробити їх справді корисними

розвиваючі іграшки для дітей від майстерні Зробив ТатоПотішити дитину дуже легко – нові інтерактивні розвиваючі іграшки обов’язково піднімуть їй настрій. Завдяки їм малюки пізнають навколишній світ, отримують необхідні в дорослому житті навички. Декілька порад, завдяки яким батьки зможуть зробити дозвілля малюків цікавішим:

1. Використовуйте розвиваючі ігри для дітей замість різноманітних гаджетів.

Психологи рекомендують батькам переглянути звички дітлахів щодо використання гаджетів для того, аби уникнути можливих негативних наслідків. В цій ситуації допоможуть іграшки українського виробництва Zrobuv Tato – набори-розмальовки, вкладки-розмальовки та інші.

2. Вибирайте традиційні іграшки ручної роботи, адже вони – найкращі.

Спеціалісти вважають: позитивно впливати на розвиток особистості можуть вироби з деревини. Дерев'яні розвиваючі іграшки вчать малюків взаємодіяти з людьми та співпереживати, тренують дрібну моторику. В майстерні виробів із дерева Зробив Тато покупці знайдуть багато оригінальних варіантів.

3. Плануйте час для гри.

Для цього можна навіть зробити спеціальний розклад. Графік потрібен, щоб дитина мала певні межі, завдяки яким вона буде більш організованою.

4. Створюйте спонтанні ігрові моменти.

Перед сном придумуйте разом із дитиною маленькі жарти, загадки та пісні. Також періодично грайте в лінгвістичні або математичні ігри. В каталозі інтернет-магазину можна знайти навчальні набори для юних математиків. Ці іграшки для дітей розвиваючі допоможуть дітлахам легко опанувати арифметичні дії. Використовуйте різні види ігрової діяльності. Важливо упродовж усього дня організовувати різні види ігор для дитини (рухливі, розумові, сенсорні), враховуючи її інтереси, місце проведення, сезонні умови. Потрібно обирати не лише якісні розвиваючі дитячі іграшки, але й такі, що відповідають віку маленького чада, адже ті предмети, які були цікаві малюку у два роки, навряд чи захоплять його у п’ять.

В інтернет-магазині іграшок у Львові Зробив Тато представлені вироби для різних вікових категорій, навіть для найменших, тому всі охочі зможуть вибрати для своїх маленьких чад цікаві забавки.

Купити розвиваючі іграшки що захоплять малюка від Zrobuv tato

Купити розвиваючі іграшки для дітей можна на сайті майстерні ЗробивТато або за номерами, вказаними тут. Досвідчені майстри при створенні виробів використовують лише натуральні матеріали та безпечні фарби. В каталозі представлені різноманітні розвиваючі іграшки з дерева: набори для творчості, настільні розвиткові ігри-розмальовки, різдвяні вертепи-розмальовки тощо.

Майстри вкладають всю любов та тепло у свої шедеври. Кожна іграшка створена, щоб дарувати приємні емоції та розвивати уяву діток під час ігор.