Картина за номерами – це можливість втілити творчі ідеї в життя, навіть не маючи художніх навичок, хороший спосіб розслабитися після важкого робочого дня, а також стильний декор для дому. Майстерня дерев’яних виробів Zrobyv Tato пропонує своїм покупцям картини по номерах квіти, які можна розмальовувати навіть новачкам та дітям. Завдяки легким та зрозумілим схемам не потрібно спеціальних умінь, а необхідно лише мати бажання і трохи часу.

картини по номерах

Картина по номерах від інтернет-магазину zrobyvtato.com.ua: в чому її переваги?

Панно з дерева – прекрасний подарунок, гарний сувенір та корисна покупка для творчого дозвілля. Варто враховувати, що послідовне розфарбовування:

  • знімає стрес, напругу та втому;
  • покращує дрібну моторику та зорову пам'ять;
  • відмінно позначається на роботі головного мозку;
  • розвиває уяву та художній смак, уважність до деталей.

Процес малювання панно з дерева – неймовірно казковий, цікавий, спокійний, тому сподобається кожному, незважаючи на вік, стать, інтереси.

На сайті zrobyvtato.com.ua можна замовити картину по номерах квіти, яку неможливо зіпсувати, адже техніка виконання максимально проста. Спеціальні набори дають змогу кожному відчути себе художником та створити маленький шедевр, відчувши позитивні емоції. Фарби, що містяться в наборі – гіпоалергенні, не містять токсичних складових та неприємного запаху. Вони яскраві, зручні у використанні, легко наносяться, не вигоряють та не тьмяніють з часом, а також швидко сохнуть. У комплектах використовуються ідеально гладкі панно з дерева. Розфарбовувати їх так само приємно, як і полотна, а ніжний аромат деревини надає їм виняткової цінності.

панно з дерева

Чому варто картини по номерах купити в нашому онлайн-магазині?

Якщо ви шукаєте незвичайний подарунок для дитини чи близької людини, то купити картину по номерах – відмінне рішення. Замовити набір для творчості дуже просто: виберіть картину панно, оформіть заявку онлайн чи в телефонному режимі. Доставка здійснюється за допомогою «Нової Пошти». Не відмовляйте собі в можливості творити! Приємний бонус для покупців від нашого магазину – спеціальна підставка, щоб панно з квітами могло стояти на столі.

Малювати може кожен, а з оригінальними картинами за номерами від львівської майстерні декору ручної роботи Зробив тато – це цікаво та захопливо! Вони дозволяють кожній людині відчути себе художником. В усіх наборах для творчості є інструкція, завдяки якій ви зможете зробити свій шедевр бездоганним та здивувати своїм творінням друзів та знайомих. Такий витвір мистецтва, зроблений своїми руками, здатен радувати вас багато років. Обирайте розмальовки всією родиною та творіть із задоволенням!