Творчість – важлива складова дозвілля для дітей. Вона розвиває фантазію, уяву, змушує у форматі гри розв’язувати певні задачі та проявляти винахідливість. У цій статті ми розповімо про те, які дитячі екоіграшки Зробив Тато допоможуть максимально проявити творчість під час гри.

розвиваючі іграшки для дітей

Популярні іграшки з дерева в українському онлайн-магазині Zrobyv Tato

Майстерня дерев’яних іграшок Zrobyv Tato пропонує батькам такі товари для дитячої творчості:

  1. Вкладку-розмальовку «Дванадцять місяців», яка розвиває дрібну моторику, почуття смаку, логічне мислення та пам’ять. Також вона допомагає формувати уявлення у малюка про різні пори року та назви місяців, спонукає до створення власних сюжетів та сценаріїв гри.
  2. 3D-розмальовку «Зоопарк» – конструктор, з допомогою якого можна придумувати цікаві історії про тварин-мешканців. Крім того, розмальовуючи тварин, малюк формує навички акуратності, посидючості, навчиться комбінувати кольори. 3D-розмальовка допоможе зайняти діток та заохотити їх до самостійної роботи.
  3. Ігровий набір – тварини для казки «Рукавичка», що створений для найменших поціновувачів народної казки. Дитина зможе гратися з фігурками-персонажами, розвивати уяву та фантазію, розігруючи сценки за мотивами сюжету казки. Цей ігровий набір – хороший спосіб тренування пам'яті та уваги, уміння спостерігати, зіставляти й порівнювати.
  4. Дерев’яні панно за номерами («Ірис», «Оливка», «Пейзаж») – допоможуть залучити малечу до мистецтва та розвинути художні здібності. Це відмінний інструмент для розвитку дрібної моторики, творчого мислення, вміння сприймати красу навколишнього світу. Правильно тримаючи пензлик малюк готує свою руку до письма. Також розфарбовування допомагає маленьким непосидам розслабитися та заспокоїти нерви.

Завдяки розвиваючій іграшці, до якої дитина проявляє зацікавленість, створюються необхідні передумови для прояву її творчих здібностей. Гра – це не тільки розвага, а й справжнє, яскраве, самобутнє життя дитини, підготовка до дорослого відповідального життя.

товари для дитячої творчості

Чому потрібно купити розвиваючі іграшки для дітей на сайті zrobyvtato.com.ua?

В майстерні іграшок ручної роботи Зробив тато створюються найкращі помічники у вивченні форм, розмірів та кольорів. Купити розвиваючі іграшки для дітей в онлайн-магазині zrobyvtato.com.ua – правильне рішення, адже вони:

  1. Довговічні. Вироби можна передавати від покоління до покоління, адже вони служать десятиліттями, залишаючись при цьому привабливими на вигляд. Вони досить міцні, тому не бояться механічних пошкоджень.
  2. Безпечні. Деревина – якісний та екологічний матеріал, що ретельно обробляється, тому виготовлені з нього іграшки для розвитку дрібної моторики мають максимальний рівень експлуатаційної безпеки та не принесуть шкоди дитині під час гри. Всі матеріали виготовлення відповідають державним стандартам та мають сертифікати відповідності.
  3. Красиві. Вироби з деревини володіють особливим шармом, тому не залишать байдужим жодного малюка.
  4. Приємні на дотик. Дерево приємне на дотик, оскільки його текстура –унікальна. Вироби практично миттєво приймають температуру рук дитини.
  5. Універсальні та практичні – не вибагливі у догляді: забруднені елементи конструкцій легко відмиваються.

Дерев’яні іграшки для дітей купити можна буквально за кілька хвилин, вибравши потрібний варіант в каталозі. На сайті доступні розмальовки, що призначені для хлопчиків та дівчаток різного віку, містять як великі, так і маленькі деталі. У разі потреби досвідчені менеджери проконсультують та допоможуть з вибором. Купити іграшки для творчості – можливість допомогти малюку поліпшити мистецькі та інтелектуальні навички. Це вироби з позитивною енергетикою, які викликають приємні емоції у діток та дарують їм теплоту навколишнього світу.