Психологи зауважують, що нині багатьом дітям часто не вистачає соціальних навичок для побудови взаємин з найближчими родичами. Сімейне дозвілля допомагає зміцнити дружбу та довіру між батьками й дітьми. Зимові свята – чудова нагода провести час разом з малечею. Цей період дозволяє поспілкуватися один з одним через гру – зміцнити стосунки та допомогти дітям отримати важливі навички. Дитячий розум добре тренується, коли малюки взаємодіють і грають з батьками, братами й сестрами та іншими близькими людьми.

новорічні іграшки ручної роботи

Новорічні іграшки ручної роботи – можливість провести час цікаво та корисно

ялинкові іграшки для розвитку дрібної моторики купитиЩоб насолодитися відпочинком разом з дитиною, отримати багато яскравих вражень та залишити в пам'яті приємні спогади, необхідно ретельно продумати спільне часопроведення. Інтернет-магазин іграшок у Львові Зробив Тато пропонує урізноманітнити дозвілля за допомогою:

Новорічних іграшок з дерева ручної роботи.

Дитина зможе самостійно або разом з батьками розмалювати новорічні іграшки ручної роботи. Такий декор на вічнозеленому дереві буде створювати особливу атмосферу. Ялинкові іграшки розмальовки розвивають художньо-естетичний смак, формуючи різнобічну особистість. Завдяки їм батьки зможуть не просто весело провести час у компанії свого малюка, але й ненадовго повернутися в дитинство.

Розвиваючих настільних ігор.

Розмаїття сучасних настільних ігор вражає уяву: від класичних до оригінальних сучасних. Зверніть увагу на розвиткову гру-розмальовку «Зоопарк» чи «Різдвяна ніч». Вироби знадобляться на випадок, якщо в школі карантин, і дитині довго доведеться сидіти вдома. Пограйте всією сім'єю, адже це весело та пізнавально. Ігри допомагають розвивати кмітливість та винахідливість, збагачувати словниковий запас, тренувати асоціативне мислення й спостережливість. Вони дають змогу створити основу для довірливих взаємин. Це захоплююче середовище змагання та мотивації, яке заохочує словесне вираження і формує важливі для дорослого життя якості – терпіння й рішучість.

Наборів для творчості – вдала ідея для сімейного вихідного.

Наприклад, набір «Тепле Різдво» – спосіб дізнатися щось нове, цікаво провести час в родинному колі, очікуючи різдвяні свята. Вони допомагають здобути базові навички та вміння, які так необхідні в сучасному світі. За допомогою іграшок українського виробництва Zrobuv Tato та нескладних реквізитів навіть можна влаштувати справжній дитячий спектакль. Такі затишні вечори найкраще влаштовувати, коли вся родина збирається разом. Головне – знайти захоплення дитини, те, що дійсно їй подобається.

Розвиваючі іграшки для дітей на zrobyvtato.com.ua: особливості та переваги

Іграшки для розвитку дрібної моторики Zrobuv Tato виготовлені з природних екологічно чистих матеріалів, які абсолютно безпечні для здоров’я дитини. Майстри в процесі виготовлення виробів вкладають в них частинку своєї душі. Іграшки ручної роботи купити – можливість відчути тепло та турботу їх автора, який по-справжньому любить своє ремесло, постійно вдосконалюється й завжди намагається здивувати новими та цікавими ідеями.

Купити розвиваючі іграшки для дітей можна на сайті магазину всього за кілька хвилин, а великий асортимент дозволить завжди вибрати оптимальний варіант.