Новорічні іграшки ручної роботи стають все популярнішими, адже так хочеться порадувати своїх близьких, друзів, колег чимось якісним та оригінальним! Ялинкові прикраси з фанери вважаються одними з кращих елементів святкового декору, здатного надати урочистості вже звичному інтер'єру. При різному освітлені вони будуть по-різному виглядати, переливатися різними відтінками та створювати красиві композиції.

подарунки ручної роботи від майстерні зробив тато

Оригінальні подарунки на Новий рік 2022 від майстерні дерев'яних виробів ЗробивТато

В каталозі інтернет-магазину zrobyvtato.com.ua представлено багато товарів, серед яких легко вдається вибрати вдалі подарунки на новий рік 2022 для жінок, чоловіків та дітей. Тут всі охочі зможуть купити дерев'яні іграшки на ялинку та різноманітні святкові набори, а саме:

набір новорічних іграшок ручної роботи зробив татонабір новорічних іграшок ручної роботи від зробив татонабір новорічних іграшок ручної роботи майстерні зробив тато

«Веселі свята» – іграшки-розмальовки із натуральної деревини створені для спільного часопроведення дітей та дорослих. Це гарний презент на новорічно-різдвяні свята.

новорічний декор ручної роботигірлянда ручної роботи під замовленнянворічні прикраси із дерева

❄ «Зимова витинанка» – гірлянда, яка має вишуканий дизайн, тому доповнить будь-який інтер’єр. Таке декоративне оформлення здатне підняти настрій і зарядити позитивом.

новорічні подарунки ручної роботиноворічний адвент календар на 31 день

❄ Адвент календар на 31 день – допомагає відчути плин часу. Це чудовий спосіб зробити очікування свята приємнішим. Діти з допомогою такого календаря можуть навчитись рахувати. Він вразить своєю красою та великою кількістю цікавих деталей.

ялинкові іграшки ручної роботиноворічні іграшки ручної роботи

❄ «Різдвяна віхола» – включає 24 вироби, які оздоблені красивими візерунками. Купити іграшки на ялинку ручної роботи «Різдвяна віхола» – вдалий спосіб порадувати дорогу вам людину.

До основних переваг таких презентів можна віднести:

 Унікальність. Ялинкові прикраси ручної роботи особливі, адже несуть в собі частинки душі майстра, який їх виготовив.

 Універсальність. Подібний подарунок не тільки прикрасити ялинку, але й може стати вдалим доповненням до інтер’єру.

 Екологічність. Ялинкові іграшки розмальовки виготовляють із безпечних та екологічних матеріалів.

 Довговічність. Вони довгі роки будуть радувати одержувача, його діток, онуків та навіть правнуків. Оригінальний дизайн та традиційні мотиви. Сезонні іграшки створені для того, щоб підтримувати традиції у кожному українському домі й плекати справжнє. Вони поєднують матеріальні та духовні здобутки української культури. Кожна з іграшок є оригінальною та особливою, приховує в собі маленький вогник тепла.

Еко майстерня Зробив Тато працює, щоб створювати затишок та комфорт своїми рішеннями та продуктами. Майстри дуже люблять свою справу та отримують справжню насолоду від створених ними шедеврів. Саме тому кожен виріб виходить бездоганним.

новорічні подарунки від майстерні виробів з дерева зробив тато

Як вигідно купити новорічні подарунки на замовлення?

Покупці можуть ознайомитися з великим каталогом майстерні Zrobuv Tato та купити новорічні подарунки, які сподобаються найбільше. Якщо серед готових виробів немає того, що відповідає вашим вимогам, то спеціалісти готові прийняти індивідуальне замовлення на виготовлення будь-якого екземпляру. Менеджери швидко допоможуть оформити заявку. А майстри реалізують ваші найдивовижніші ідеї та побажання, вдало втілюючи їх у життя. Порадуйте друзів, колег, рідних та близьких, подарувавши їм шматочок зимового чарівництва. Дивіться, вибирайте, купуйте новорічні іграшки з дерева, щоб будинок засяяв новими фарбами!