Новорічні свята — період, який чекають всі, адже це час сімейних традицій та подарунків. Кожна сім'я має різні традиції, але одна зазвичай залишається незмінною — це прикрашання ялинки. Аби цей процес був максимально приємним, та ялинка виглядала дійсно красиво, варто придбати дерев'яні іграшки на ялинку. У великому асортименті вони представлені на сайті zrobyvtato.com.ua.

 

Дерев'яні іграшки на ялинку: чому саме варто вибрати такий варіант для прикрашання?

Найчастіше купують іграшки скляні. Вони дійсно виглядають привабливо, але дуже не практичні в будинку, де живуть діти або є домашні тварини. Тому вони часто б'ються, й не є найкращим варіантом для декорування. Пластмасові іграшки не екологічні. Часто мають навіть неприємних запах, й занадто яскраве декорування. До того ж коли губиться деталька від них, то втрачається їх краса. Тоді як дерев'яні іграшки завжди будуть актуальними, і їх навіть можна передавати з покоління в покоління.

Дерев'яні прикраси на ялинку мають такі переваги:нворічні прикраси

екологічність;

приємні тактильні відчуття;

можливість обрати дизайн самостійно;

можливість самостійно розмалювати іграшку.

Купити новорічні прикраси — це зробити вибір на користь натурального матеріалу. Дитина може тривалий час гратися нею, й вам не варто при цьому хвилюватися, що в організм малюка потрапляють хімічні речовини. Навіть, якщо вона хоче спробувати її на смак.

Новорічна прикраса своїми руками — це те, що просто приємно тримати в руках. Ніякої фарби на пальцях та блискіток. Тільки приємні гладкість та тепло дерева.

Іграшки українського виробництва Zrobyv Tato майстерня виробів з дерева Зробив тато мають широкий асортимент, тому кожен може вибрати варіант, який підійде йому якнайкраще.

 

Дерев'яні новорічні іграшки: на які моделі з асортименту Зробив тато варто звернути увагу?

Zrobyv tato має широкий асортимент, але найбільший попит мають:новорічний декор

ангелик;

набір новорічних іграшок “Солодке Різдво”;

різдвяний вертеп-розмальовка;

різдвяне місто;

лосятко.

Ангелик — справжній символ Нового Року та Різдва. Виготовлений з фанери й покритий екологічною акриловою фарбою. Така прикраса виглядає дійсно оригінально, тому дозволить здивувати малюків гарною ялинковою прикрасою.

Набір новорічних іграшок “Солодке Різдво” — дерев'яні новорічні іграшки, який включає різдвяний льодяник, ангела, пухнасту сніжинку, традиційну дерев'яну круглу прикрасу з побажанням щасливого Різдва. Такі ялинкові прикраси купити пропонується в спеціальній коробці, що стане також чудовим рішенням для подарунка.

Різдвяний вертеп-розмальовка — символ українського Різдва. Перевага такого варіанту в тому, що його можна розмалювати за своїми вподобаннями. Такий варіант стане чудовим рішенням, аби дитина могла весело провести час, готуючись до улюблених свят. До того ж такі новорічні іграшки дійсно особливі, оскільки дитина докладає власні зусилля для їх створення. Різдвяне місто — це зображення зірки, ялинки та міста. А лосятко — це мила іграшка, яке зображує символ Різдва.

Ялинкові прикраси можна замовити на сайті, або подзвонивши.Новорічні іграшки купити пропонується як з асортименту zrobuv tato, так і за індивідуальними уподобаннями.